Persbericht laten schrijven

Home Tekstschrijver Persbericht laten schrijven

Persbericht laten schrijven?

Zorg voor publiciteit met een door ons geschreven persbericht. Wij zorgen voor een persbericht dat opvalt in een uitpuilende inbox.
Vraag een offerte aan

Journalistieke maatstaven

Vakspecifiek

Online marketing

Snelle levering

We weten allemaal wat de impact van een krachtig persbericht kan zijn. Een persbericht laten schrijven betekent dat er een goed opgebouwd verhaal moet worden geschreven dat ook nog eens overtuigt. Want het doel van een persbericht is niet alleen om te informeren, maar ook om ervoor te zorgen dat het nieuws wordt opgepikt door, jawel, de pers. Een persbericht moet daarom een verhaal zijn dat journalisten intrigeert. Een verhaal waar ze meer over willen weten. Slaag je erin om de aandacht te trekken? Dan zorgt dat voor een hoop publiciteit.

Toch is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Om aandacht vragen is één, maar daadwerkelijk publiciteit krijgen is een uitdaging op zich. Bovendien moeten persberichten worden geschreven volgens de geldende journalistieke maatstaven. Gelukkig weten we bij SchrijversGezocht precies wat daarvoor nodig is.

Laat je persbericht schrijven

Hoewel het doel van persberichten eenduidig is, zijn de verschillen soorten persberichten uiteenlopend. Soms bestaan persberichten uit een kort stukje tekst, terwijl andere berichten meer de diepte ingaan. Voor beide soorten berichten en alles wat daar weer tussen valt, kun je een beroep doen op de vakspecialisten van SchrijversGezocht. Onze ervaren schrijvers weten precies wat een boeiend persbericht precies behelst. Een persbericht laten schrijven betekent voor een tekst zorgen die opvalt in een uitpuilende mailbox. Laat ons jouw persbericht schrijven.

Vertaal jouw verhaal

Natuurlijk draait het allemaal om een goed verhaal, jouw verhaal in dit geval. Onze ervaren tekstschrijvers hebben een neusje voor nieuwswaardige content en weten hoe ze een goed verhaal moeten vertellen. In alle gevallen blijft het uiteraard jouw verhaal, maar wij zorgen er met een hoop enthousiasme voor dat het tekstueel allemaal klopt. Jij vertelt ons waar het persbericht over moet gaan en wij gebruiken zowel de kracht van communicatie als alle moderne online middelen. Een persbericht laten schrijven was nog nooit zo eenvoudig.

Wij maken jouw persbericht leeswaardig

Aangezien onze schrijvers een journalistieke achtergrond hebben, weten we precies wat de voorwaarden zijn die door kritische redacties worden gesteld. Door jouw persbericht te laten schrijven door een professionele partij, bespaar je jezelf een hoop moeite. Wij zorgen ervoor dat jij actueel en relevant bent en denken met je mee over de juiste tekst. Zo kun je bij ons rekenen op:

  • Optimalisatie: wil je het persbericht optimaliseren door middel van opmaak, bijlages en boilerplates? Onze online professionals gaan graag voor je aan de slag.
  • Journalistieke maatstaven: weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je met persberichten die voldoen aan de meest actuele journalistieke maatstaven.
  • Vakspecifiek: moet jouw persbericht inhaken op vakspecifieke informatie? Onze schrijvers zijn van alle markten thuis.
  • Online marketing: wil je jouw persbericht ook inzetten als online marketing-middel? Onze schrijvers zijn net zo begaan met journalisme als met online marketing.

Beginnen met persberichten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Schakel de redactie in van SchrijversGezocht. Vul het contactformulier in en vraag om een offerte. We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren.

Wil je meer weten? Vul het onderstaand contactformulier in.

    Chat openen
    Hi! Waar kunnen we je mee van dienst zijn?