Artikel schrijven

Home Tekstschrijver Artikel schrijven

Interessante content nodig?

Al sinds 2011 zorgen we voor artikelen die bedrijven en lezers samenbrengen. Wij zorgen graag voor artikelen die boeien, binden, en blijven boeien.
Bestel een artikel

Vakspecifieke teksten

Vanaf 5 cent per woord

Snelle levering

SEO Optimized

Artikel schrijven

Een sterke tekst schrijven is niet eenvoudig. Daarnaast zit er ook een groot verschil tussen bijvoorbeeld een blogartikel en een productomschrijving voor in een papieren brochure. Elke tekst vereist immers een volstrekt andere aanpak en dat maakt het tekstschrijven een hele discipline op zich. Tekstschrijven voor online doeleinden moet je om die reden volledig los zien van schrijven voor printuitingen. Hoewel dat door de doorgewinterde tekstschrijver als logisch wordt gezien, zijn er toch nog volop vraagtekens bij bedrijven die zich bijvoorbeeld willen richten op het bloggen. Want dat bedrijven de potentie van blogartikelen inzien staat buiten kijf, maar de manier waarop blogs moeten worden geschreven is niet altijd even duidelijk. Onze ervaren bloggers weten precies hoe een overtuigend blogartikel eruit ziet.

Waarom SchrijversGezocht?

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een tekstbureau dat van alle markten thuis is. Niet alleen kun je ons inschakelen voor standaardartikelen, ook kun je bij ons terecht voor online marketing-gerichte uitingen. De voordelen van SchrijversGezocht.nl:

  • Uiteenlopende teksten
  • Snelle leveringstijden
  • Lage tarieven per woord
  • SEO-optimalisatie

Artikel schrijven; een doel op zich

Om nog wat verder in te gaan op blogs: Belangrijk is om te beseffen dat blogartikelen zich voor een heel ander doel lenen dan bijvoorbeeld landingspagina’s. Terwijl landingspagina’s mede worden geschreven om de bezoeker te informeren, zit er meestal ook een verkopende bedoeling achter. Je wilt immers dat de bezoeker converteert en uitgroeit tot een betalende klant. Bij blogartikelen wil je in principe niets anders dan informeren om het informeren zelf. Je wilt je lezers aantrekken door jouw expertise te laten zien. Kortom, je wilt boeien. Artikelen schrijven leent zich daar uitstekend voor, want door jouw deskundigheid te tonen en actueel te zijn, laat je zien in huis te hebben waar de bezoeker naar op zoek is. Daarnaast ben je als organisatie ook nog eens transparant en actueel en dat wekt automatisch meer vertrouwen op bij de lezer.

Boeien, binden en blijven boeien

Het schrijven van een goed artikel is echter geen vanzelfsprekendheid. Het onderwerp heb je vaak al in je hoofd zitten, maar zie dat maar eens op papier te zetten. De uiteindelijke vertaalslag naar een boeiend artikel duurt een stuk langer dan aanvankelijk gedacht. En dat is precies waar Schrijversgezocht je bij kan helpen. Al sinds 2011 zorgen we voor artikelen die bedrijven en lezers samenbrengen. Wij zorgen graag voor artikelen die boeien, binden, en blijven boeien.

Blogartikel, persbericht, whitepaper, infographic, landingspagina’s of een ander soort artikel nodig? Neem contact met ons op en we gaan voor je aan de slag.

Wil je meer weten? Vul het onderstaand contactformulier in.

    Chat openen
    Hi! Waar kunnen we je mee van dienst zijn?