Tekstschrijver

Home Tekstschrijver

 

Geen tijd of inspiratie om je eigen teksten te schrijven?

Schakel een van onze tekstschrijvers in!
Vind een schrijver

 

 

Snelle levering

SEO en Marketing proof

Concurrerend tarief

Alle branches

 

Waar het allemaal om draait als een bezoeker op jouw website komt? Uiteraard, dat het er grafisch goed uitziet, maar ook dat de teksten overtuigen. Die laatste verantwoordelijkheid is toebedeeld aan een professionele tekstschrijver. Want het tekstschrijven is een vak op zich en dat geldt des te meer voor het webschrijven. Is dat niet hetzelfde als een willekeurige tekst schrijven? Nee, verre van zelfs. Het schrijven voor het web vergt een hele andere opzet dan het schrijven voor print media.

Je hebt online maar beperkt de tijd om indruk te maken op jouw bezoekers. Het internet is een razendsnelle, maar bovenal kritische wereld. Omdat je slechts een paar seconden de tijd hebt om de juiste toon te zetten is het belangrijk om voor overzicht te zorgen en de juiste woorden te gebruiken. Binnen korte tijd moet je de aandacht zien te trekken én zien vast te houden. En laat dat nou net zijn waar we bij SchrijversGezocht goed in zijn. Wij vertellen graag jouw online verhaal.

 

Wat doet de tekstschrijver?

Een tekstschrijver schrijft in principe elke mogelijke tekst: dat kunnen teksten zijn voor bijvoorbeeld folders, maar ook voor e-mailcampagnes en websites. De meeste bedrijven hebben echter behoefte aan teksten die online gebruikt kunnen worden. Het doel van die teksten? Uiteraard om te informeren, maar ook om te overtuigen en aan te zetten tot actie. Je wilt immers dat jouw bezoekers contact met je opnemen of in het meest gunstige geval een aankoop doen. Belangrijk daarbij is om de tekst op een zodanige manier te schrijven dat deze lekker weg leest en de bezoeker ook nog eens een duwtje in de goede richting krijgt.

SEO-geoptimaliseerde webteksten

Vooral nu online marketing steeds belangrijker begint te worden, worden onderscheidende webteksten dat ook. SEO-geoptimaliseerde webteksten moeten de bezoeker niet alleen verleiden om tot actie over te gaan, maar moeten er allereerst ook voor zorgen dat de bezoeker überhaupt wordt aangetrokken. Onze gespecialiseerde SEO-tekstschrijvers weten precies wat er voor nodig is om teksten zodanig te schrijven dat deze goed worden gevonden door zoekmachines zoals Google. Door de tekst op een slimme manier te schrijven, kan de pagina namelijk hoger verschijnen in de zoekresultatenpagina. Het resultaat daarvan? Dat meer mensen terecht zullen komen op jouw site. Wij zorgen dus niet alleen voor nieuwe teksten, maar ook voor nieuwe bezoekers.

Elk doel vereist een andere soort tekst

Dat doen we door een op-maat aanpak te volgen en elke tekst afzonderlijk te benaderen. Zo kan de tekst ervoor zorgen dat de lezer contact met je opneemt, of juist dat je aan volgers wint voor jouw blog. Of wat dacht je bijvoorbeeld van linkbuilding teksten die erop gericht zijn om jouw backlinkprofiel te versterken? Teksten verschillen, de ene tekst is de andere niet. Onze tekstschrijvers zijn daarom gespecialiseerd in verschillende tekstuele disciplines en schrijven de volgende soorten teksten:

  • Landingspagina’s.
  • Linkbuilding-artikelen.
  • Blogartikelen.
  • SEO-geoptimaliseerde teksten.
  • Persberichten.

Meer weten?

Wij hebben de tekstschrijver in huis om jouw doelgroep te bereiken. Vraag gerust naar de verschillende tekstuele mogelijkheden.

 

Tip! Er wordt hulp geboden bij alle schrijfopdrachten van het hbo en de universiteit. Naast je scriptie kan je dus ook je paper of essay door ons laten controleren. Dus, voor het corrigeren, redigeren en structureren van je scriptie, paper of essay kun je  terecht bij tekstbureau SchrijversGezocht! En ben je afgestudeerd, wil je aan het werk, maar het schrijven van sollicitatiebrieven wil niet vlotten. Roep de hulp in van SchrijversGezocht!

 

 

Wil je meer weten? Vul het onderstaand contactformulier in.

    Chat openen
    Hi! Waar kunnen we je mee van dienst zijn?