Scriptiehulp

Home Scriptiehulp

 

Kom je er niet uit met je scriptie en heb je wat hulp nodig?

Onze scriptiebegeleiders werken een-op-een met jou samen, zodat je er niet langer alleen voor staat. Met onze begeleiding en tips behaal je een resultaat om trots op te zijn en studeer je snel af.
Vind jouw scriptiebegeleider

 

 

Via Skype of op locatie

Begeleiders in jouw vakgebied

Vanaf 30 euro per uur

Ook voor paper en essays

 

Scriptie schrijven… we weten hoe het is. Een hoop inlezen, veel onderzoek doen, nog meer inlezen en dan… het daadwerkelijke schrijven van de scriptie. En dat is niet altijd een makkelijke opgave. Het kan zijn dat het je teveel tijd kost of dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Misschien raak je al vermoeid bij het idee dat je die lap tekst moet gaan schrijven en is de begeleiding vanuit je opleiding niet voldoende. Of lukt het je op zich wel om een aardige tekst te schrijven, maar vind je het een prettig idee dat iemand je scriptie nog eens naleest op foutjes? In al deze gevallen kan de scriptiehulp van SchrijversGezocht de oplossing zijn voor jou.

 

Scriptiehulp tarieven

Als student heb je het natuurlijk niet al te breed en daarom hanteren wij voor studenten speciale studententarieven. Scriptiehulp is al beschikbaar vanaf 30 euro per uur óf 6 euro per pagina, afhankelijk van de begeleiding die je zoekt. Bovendien is onze scriptiehulp vrijgesteld van BTW. Voor meer informatie over belasting en studiekosten verwijzen we je door naar de Belastingdienst. Daar kan je een handig overzicht vinden met alle voorwaarden en regeltjes.

Van wie krijg je scriptiehulp?

Het is goed om te weten dat onze scriptiehulp wordt aangeboden door mensen die veel ervaring hebben met het schrijven van scripties. Bij ons werken namelijk veel studenten die zelf hun universitaire bachelor en/of masterscriptie al hebben geschreven en met mooie cijfers zijn afgestudeerd. Deze studenten kunnen de juiste scriptiebegeleiding geven. Scriptiehulp van kenners; dat is het idee. En wat of waar je studeert maakt niet uit. De scriptiebegeleiding van SchrijversGezocht is beschikbaar voor hbo en universitair, deeltijd en voltijd, bachelor en master…alles kan!

Wat houdt scriptiehulp in?

Scriptiehulp, wat moet jij je daarbij voorstellen? Het is natuurlijk niet de bedoeling dat onze scriptiebegeleiders jouw hele scriptie schrijven. Dat is frauduleus en daar doen wij dus ook niet aan mee. Ze kunnen je echter wel ondersteunen met het schrijven van je scriptie. Hoe? Door het geven van tips in alle fasen van het schrijven. Wanneer je bij ons scriptiehulp wilt, zoeken we een begeleider uit die bij je past. In het ideale geval kiezen we iemand uit die bekend is in jouw vakgebied. Zo kunnen er gericht tips worden gegeven. Je hebt vervolgens een-op-eencontact met deze begeleider. Wat gaat deze begeleider doen? Hij of zij zal je helpen met:

  • het formuleren van onderzoeksvragen
  • de indeling en de opmaak van je scriptie
  • het verbeteren van spel-, stijl- en grammaticafouten
  • het plaatsen van de verwijzingen en bronvermeldingen

  Dus zit je vast met je scriptie en wil je een-op-eenbegeleiding tegen een mooi tarief? Wacht dan niet langer en maak gebruik van onze scriptiehulp.

 

Tip! Er wordt hulp geboden bij alle schrijfopdrachten van het hbo en de universiteit. Naast je scriptie kan je dus ook je paper of essay door ons laten controleren. Dus, voor het corrigeren, redigeren en structureren van je scriptie, paper of essay kun je  terecht bij tekstbureau SchrijversGezocht! En ben je afgestudeerd, wil je aan het werk, maar het schrijven van sollicitatiebrieven wil niet vlotten. Roep de hulp in van SchrijversGezocht!

 

 

Wil je meer weten? Vul het onderstaand contactformulier in.

  Chat openen
  Hi! Waar kunnen we je mee van dienst zijn?