Tekstbureau SchrijversGezocht

Home Tekstbureau SchrijversGezocht

SchrijversGezocht is een tekstbureau dat werkt tegen concurrerende tarieven. Wij bieden een persoonlijke service en reageren altijd binnen 24 uur. Uiteraard leveren wij goed resultaat. Wij bieden diverse diensten.

De diensten van ons tekstbureau

Wij bieden als tekstbureau diverse diensten, altijd tegen concurrerende tarieven en met persoonlijke service. Natuurlijk schrijven wij teksten als productteksten en landingspagina’s, maar wij gaan verder dan dat! Bij ons kan je ook een website laten maken en de teksten laten vertalen. Daarnaast bieden we hulp bij het schrijven van een scriptie. Hieronder geven wij jou een overzicht van onze diensten.

SEO teksten

Om nieuwe klanten te vinden wordt tegenwoordig veel gebruik gemaakt van SEO en online marketing. Het doel hiervan is om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te staan, zodat veel mensen op jouw website terecht komen. Productteksten, blogteksten, linkbuilding teksten, landingspagina’s of social media posts, onze SEO tekstschrijver gaat voor jou aan de slag. Tekstbureau SchrijversGezocht is namelijk gespecialiseerd in het schrijven van deze teksten.

Linkbuilding teksten

Als tekstbureau schrijven wij dagelijks linkbuilding teksten. Wij zorgen ervoor dat de teksten goed leesbaar zijn en niet overduidelijk geschreven zijn voor de zoekmachine. Uiteindelijk wil je dat de bezoeker de teksten leest en enthousiast raakt over jouw bedrijf. Onze schrijvers leveren de juiste teksten snel, foutloos en voor een laag tarief.

Scriptiehulp

Je bent bezig met je scriptie, maar het lukt niet om goed op gang te komen. Of je scriptie is bijna af en je wilt dat iemand er kritisch naar kijkt. Wij kunnen jou in beide situaties helpen voor een laag bedrag. Laat je scriptie (HBO/WO) door ons nakijken of vraag één-op-één begeleiding aan. Scriptiehulp is mogelijk vanaf 30 euro per uur óf 6 euro per pagina. Gratis intake!

Vertaalbureau

Je hebt een tekst die vertaald moet worden, een boek of een website bijvoorbeeld. De tekst is in het Nederlands of Engels en moet vertaald worden naar het Duits, Spaans of Engels. Wij doen dit graag! Ook vertalen naar het Nederlands is mogelijk. Op de pagina vertaalbureau kan je direct een offerte aanvragen.

Design

Voor jouw bedrijf heb je een website nodig, maar je wilt hiervoor niet teveel geld betalen. Wij maken responsive websites vanaf 750 euro! Ook voor graphic design ben je bij ons aan het juiste adres. Visitekaartjes, een nieuw logo of flyers: bekijk de pagina grafisch en webdesign en vraag direct een offerte aan.

Chat openen
Hi! Waar kunnen we je mee van dienst zijn?