Blogs laten schrijven

Home Tekstschrijver Blogs laten schrijven

Wil je blogs laten schrijven?

Laat het blogbeheer aan ons over. Wij schrijven SEO-geoptimaliseerde blogartikelen, die eenvoudig weglezen, en ook nog eens aanzetten tot actie.
Bestel een proeftekst

Vakspecifiek jargon

Snelle levering

Direct in CMS mogelijk

Vanaf 5 cent per woord

Blogs laten schrijven

Je website is al helemaal af en staat vol met boeiende teksten. Toch is dat in de meeste gevallen niet genoeg om bezoekers te blijven aantrekken. Je moet immers actueel blijven. Een online blog is daarom bijna geen pre meer, maar een keiharde must. Met een blog zorg je voor waardevolle content en voor antwoorden. En het mooie is dat de blogartikelen ook nog eens worden opgemerkt door de zoekmachine.

Klinkt als een goede deal, nietwaar? Je zet jezelf neer als specialist in jouw vakgebied en je teksten worden gevonden door Google. Toch kost het onderhouden van een blog flink wat tijd. De oplossing daarvoor? Je blogs laten schrijven door een professionele copywriter. Zo kun je toch zakelijk bloggen voor jouw bedrijf met de juiste toine of voice. Niet zo gek dus dat steeds meer bedrijven ervoor kiezen om het blogbeheer uit te besteden.

Blogbeheer uitbesteden?

Bloggen: er wordt steeds vaker op aangedrongen en je voelt de druk al een tijdje. Je móét tegenwoordig wel bloggen, want anders loop je het risico dat je bezoekers de waardevolle informatie ergens anders vinden. En dat terwijl jij het antwoord al in huis had! Maar blogartikelen schrijven, verdorie, daar ben je niet zo goed in. Een keertje een blogartikel schrijven dat lukt met de nodige moeite nog wel, maar om dat elke week te doen? En waarover? Het idee lijkt je geweldig, maar wat zorgt het voor een hoop vraagtekens. Gelukkig hebben onze bloggers alle antwoorden voor je in huis. Wij schrijven de blogartikelen zodanig dat ze goed gevonden worden (SEO-geoptimaliseerd), eenvoudig weglezen, en ook nog eens aanzetten tot actie.

Trek je doelgroep aan

Ons doel daarbij is jou een hoop zorgen uit handen te nemen, maar vooral ook om jouw doelgroep te boeien. Uiteindelijk draait het namelijk om de potentiële bezoeker en wat je wilt is de aandacht van die bezoeker trekken én vasthouden. Wij helpen je daarmee. Wil je informeren, amuseren, overtuigen, of een combinatie van dit allemaal: wij hebben de kennis en kunde in huis om de blogs op de desgewenste manier te schrijven. Daarbij houden we rekening met:

  • SEO-richtlijnen: zowel tekstueel, visueel, als in de broncodes.
  • Call-to-actions: aanzetten tot conversie.
  • Vakspecifieke jargon: wij spreken jouw taal.

Jouw blogs laten schrijven

Blogs laten schrijven is niet zomaar iets en daarom wil je kunnen vertrouwen op de ervaring van een professional. Al sinds 2011 doen we van alles op het gebied van tekstschrijven: landingspagina’s, persberichten, vertalingen en bloggen. Bij veel blogs wordt gevraagd om SEO-geoptimaliseerde teksten en het voordeel is duidelijk. Door strategisch geschreven teksten trek je bezoekers naar jouw site. En is dat niet precies de plek waar je ze wil hebben? Ben je er klaar voor om de interesse te wekken van jouw doelgroep? Neem dan contact met ons op via het onderstaand contactformulier. We reageren binnen 24 uur en vertellen je precies wat we voor jou kunnen doen.

Wil je meer weten? Vul het onderstaand contactformulier in.

Open chat
1
Hi, hoe kunnen we je helpen?
Powered by