Over Schrijversgezocht

2011
2012
2014
2024
2011

Het Begin…

Het aller-allereerste begin van SchrijversGezocht. Een ideetje van Anne-Fleur Belksma en Bart ten Klooster kreeg langzaam vorm na wat brainstormsessies. Vanuit een liefde en affiniteit voor tekst ontstaat het plan om een eigen bedrijf op te zetten dat zich specialiseert in het schrijven van mooie en pakkende teksten die taalkundig perfect in elkaar zitten. SchrijversGezocht was geboren! Een team van twee mensen dat teksten leverden aan particulieren en bedrijven.

2012

Jaartje later

Bart krijgt een baan aangeboden die perfect aansluit bij zijn studie en verlaat helaas SchrijversGezocht. Anne-Fleur besluit dat haar liefde voor tekst zo groot is dat ze na haar studie verder wil gaan met het bedrijf en het verder wil uitbreiden. Ze begint zich daarnaast meer te verdiepen in SEO (zoekmachine optimalisatie) en schrijft niet langer alleen. Langzaamaan beginnen met name (afgestudeerde) studenten het schrijven van teksten voor SchrijversGezocht te zien als interessante bijbaan. SchrijversGezocht groeit!

2014

Twee jaartjes later

SchrijversGezocht heeft een flinke database opgebouwd van vaste schrijvers en… vertalers! Klanten kwamen steeds vaker met de vraag of we ook stukken konden vertalen. We besluiten onze database uit te breiden met native sprekers van andere talen dan het Nederlands en zijn dus niet langer voornamelijk een tekstbureau. Vertaalbureau SchrijversGezocht wordt steeds actiever en steeds groter. Niet alleen studenten, maar ook professionele tekstschrijvers en vertalers sluiten zich aan bij SchrijversGezocht. Het vaste team van SchrijversGezocht is ook verder uitgebreid met een aantal projectmanagers en een controleteam dat de teksten naloopt voordat deze naar de klanten gaan.

2024

En vandaag?

Onze database is nog verder uitgegroeid en we kunnen onze klanten expertise bieden op verschillende vlakken. Een groot aantal mensen in ons netwerk betekent ook diverse disciplines bij elkaar. Daarnaast is het bouwen van een website ook een optie geworden. Dus of het nu gaat om een sterke SEO of marketingtekst, een heldere vertaling of een responsive website: SchrijversGezocht heeft de mensen in huis om dit te kunnen leveren. SchrijversGezocht is dé plek voor digital nomads, met een mooie community van freelancers die gekozen hebben voor de vrijheid van het werken voor zichzelf. Vanuit huis, waar dat thuis ook is.

SchrijversGezocht in een notendop:

  • Snelle oplevering
  • Geen AI-gegenereerde content
  • Interessante concurrerende tarieven
  • SEO & marketing, vertalingen, grafisch en web design op niveau
  • Persoonlijke benadering
  • Binnen 24 uur reactie

1485
Sapjes gedronken
92%
Positieve Feedback
84K
Teksten & Vertalingen
206
Schrijvers & Vertalers

Interesse gewekt? Neem de volgende stap!

Chat openen
Hi! Waar kunnen we je mee van dienst zijn?