Huisstijl laten ontwerpen

Home Huisstijl laten ontwerpen

Je bent net een nieuw bedrijf gestart en wil voor een laag tarief een huisstijl laten ontwerpen. Of je bent al een tijd bezig met het bedrijf en je vindt dat jouw huisstijl een upgrade nodig heeft. In beide gevallen zit je goed bij SchrijversGezocht. Wij ontwerpen namelijk huisstijlen voor websites en bedrijven! Wij bieden deze service aan in samenwerking met TheResponsiveDesign.

Huisstijl laten ontwerpen bij SchrijversGezocht

SchrijversGezocht biedt het laten ontwerpen van een huisstijl aan tegen een concurrerend tarief. Een huisstijl is de eerste indruk die een klant krijgt van jouw bedrijf. De stijl moet helemaal aansluiten bij jouw bedrijf. Daarom moet een huisstijl met zorg ontworpen worden. Zo wordt er in nauw overleg met jou bepaald wat de look & feel behoort te zijn en onderzocht wie jouw doelgroep is.

Onder onze dienst Design valt naast het ontwikkelen van een huisstijl, het ontwerpen van logo’s, het maken van visitekaartjes en het creëren van promotiemateriaal.

Ontwerpen van logo’s

Een logo is meer dan slechts een afbeelding. Een logo laat zien waar een bedrijf voor staat; het is dan ook een essentieel onderdeel van de huisstijl. Met een logo kunnen de klanten jouw bedrijf gemakkelijk herkennen. Het logo wordt opgebouwd uit diverse visuele onderdelen als kleur, lettertype, vorm en structuur.

Maken van visitekaartjes

Een visitekaartje is essentieel voor iedere professional. Het zorgt ervoor dat potentiële klanten jou bellen of mailen om een order te plaatsen of een vraag te stellen. Daarom is het belangrijk dat een visitekaartje er verzorgd uitziet en het liefst een blijvende indruk achterlaat.

Het creëren van promotiemateriaal

Als ondernemer wil je gevonden worden door jouw klanten. Dit kan door het maken van promotiemateriaal. Het is aan te raden dat het promotiemateriaal de juiste uitstraling heeft: als dit niet zo is, loop je de klanten juist mis. SchrijversGezocht helpt jou bij het ontwikkelen van promotiemateriaal.

Dus: wil je je huisstijl laten ontwerpen, een logo of visitekaartjes laten maken of heb je hulp nodig het creëren van promotiemateriaal? Neem dan direct contact op met SchrijversGezocht zodat wij jou een passend aanbod kunnen doen. Binnen 24 uur ontvang je een reactie.

Chat openen
Hi! Waar kunnen we je mee van dienst zijn?