Testimonials

Home Over Ons Testimonials
We zijn trots op wat we doen en op de band die we met velen van onze vaste klanten over de jaren hebben opgebouwd. We kunnen uiteraard zelf vertellen waarom SchrijversGezocht de partij voor jou is, maar nog beter is het om onze klanten zelf te laten spreken.

webton-logo

“Webton werkt nu ruim vijf jaar zeer goed samen met  www.schrijversgezocht.nl . We zijn dan ook zeer tevreden over de kwaliteit van de dienstverlening en de punctualiteit. Ga zo door!”

Ton Heerze – Webton

“Snel, professioneel voor teksten en ook als schrijver een goed contact. Heldere afspraken, nooit problemen. Heel blij mee!”

Robert Lambregts

“Ik werk inmiddels al een tijdje samen met Schrijvers Gezocht, ik ben zeer tevreden over de snelle en uitstekende service die ze leveren. De teksten die ik aangeleverd krijg zijn precies wat ik zoek en nog voor een uitstekend tarief ook! Ben je op zoek naar een tekst op maat? Dan is Schrijvers Gezocht zeker een aanrader!”

Harry-Jan Kooistra – Limbo International

brandfirm-logo

“Ik ben erg tevreden over de teksten die door het team van SchrijversGezocht zijn aangeleverd. De communicatie verloopt altijd soepel, er wordt snel gereageerd op e-mails en belangrijke opdrachten worden ook altijd goed verwerkt. Ik werk al een aantal jaar met SchrijversGezocht samen en kan niet anders zeggen dan dat ik tevreden ben over onze samenwerking.”

Daan Smit – Brandfirm

“Als webshophouder van Goudsekaasshop.nl ervaar ik SchrijversGezocht.nl als een flexibel en doelgericht bureau. Naast de gebruikelijk webteksten laten we regelmatig teksten vertalen voor meerdere internationale webshops. Dit gaat wederom vlekkeloos, correct en snel.”

Walter Peters – GoudseKaasshop

“Super, no-nonsense service met een smile!”

Janine van Throo – Sisay International

whello-logo

“Schrijvers Gezocht is een top organisatie waar snel en foutloos Nederlandse teksten worden geschreven; of je er nou 1 of 100 stuks nodig hebt.”

Serge de Sousa – Whello

“Al een tijd werkt deKleineBaron Eten, Drinken en Catering met Schrijvers Gezocht samen. De eerste grote opdracht was de website SEO vriendelijk maken. Dit is zeker goed gelukt! Sinds die tijd worden alle teksten door Schrijvers Gezocht uitgevoerd en alles is ook alles: Webteksten, nieuwsbrief teksten, social media teksten, persberichten, zelfs controles op nieuwe menukaarten. Door deze lange samenwerking weet Schrijvers Gezocht precies wat wij verwachten.”

deKleinebaron

“Bij Schrijversgezocht.nl kan ik teksten bestellen die ik altijd ontvang binnen de aangegeven termijn, de teksten zijn van goede kwaliteit en dat voor een vriendelijke prijs. Dit is ook de reden waarom ik de teksten altijd laat schrijven doorSchrijversGezocht.nl.”

Rick Zuidbroek – JustStuff

betsson-group

“Wij werken nu bijna 5 jaar samen met Schrijvers Gezocht en zijn zeer tevreden. Goede en vlotte communicatie, teksten van top kwaliteit tegen een goede prijs. Reden genoeg om gebruik te blijven maken van de diensten van Schrijvers Gezocht.”

Debbie Kooy – Betsson

“Onlangs heb ik mijn website opnieuw laten maken, waarbij ik de teksten door SchrijversGezocht.nl heb laten maken. Dit werd snel en correct opgepakt. Het was erg prettig om te ervaren dat er wordt meegedacht. Kortom ik hele goede ervaringen met SchrijversGezocht voor teksten, vertalingen en linkbuilding. Een bedrijf die weet waarover ze spreken.”

Edwin Dool- Dool administraties

inundies-logo

“Sinds 2014 maken wij regelmatig gebruik van de diensten van Schrijvers Gezocht. Wij ervaren dit bedrijf als zeer servicegericht, ter zake en kundig. Doordat er gebruik gemaakt wordt van een brede groep tekstvertalers zijn er altijd verschillende geschikte kandidaten waardoor er op stijl, achtergrond, ervaring en prijs geselecteerd kan worden.”

Marian van der Meulen – InUndies

Wil je meer weten? Vul het onderstaand contactformulier in.

Chat openen
Hi! Waar kunnen we je mee van dienst zijn?