VERTAALBUREAU

VERTAALBUREAU NEDERLANDS ENGELS

SchrijversGezocht biedt als vertaalbureau Nederlands Engels ook freelance vertalers. Wat is hiervan het voordeel? Je kan bij ons terecht voor het hele pakket! Je kan teksten door ons laten corrigeren, (her)schrijven, redigeren én dus ook laten vertalen.

Engels vertalen? Duits vertalen? Frans vertalen? Spaans vertalen? Of toch een andere brontaal? Wij focussen niet alleen op Engels-Nederlands, dus mocht je een andere taalcombinatie nodig hebben: Vul het formulier hiernaast in en wij sturen je een offerte toe. 

Native speakers

De vertalers die bij vertaalbureau SchrijversGezocht werken zijn uitgekozen op basis van hun professionaliteit en de kwaliteit van hun vertaalwerk. De meeste vertalers zijn native speakers van de doeltaal. Sommigen hebben een afgeronde studie in de taal en zijn al jaren actief bezig met de taal. Onze vertalers beheersen de taal dan ook tot in de puntjes. Dat is belangrijk, want vertalen vereist dat men de doeltaal feilloos aanvoelt. Dit maakt dat de boodschap van de tekst precies zo overkomt als bedoeld.

Je kan er dus zeker van zijn dat wij een snelle en correcte vertaling leveren van jouw teksten. Wil je liever eerst zien wat de vertaler jou kan bieden? We laten altijd graag eerst een korte proefvertaling maken door een aantal vertalers. Dit biedt jou de kans om een gedegen keuze te maken en samen te werken met de vertaler waar jij de meeste klik mee hebt. De proefvertaling is geheel vrijblijvend en gratis. Wil je een proefvertaling aanvragen? Klik hier!
 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Naam

E-mailadres

Gewenste talencombinatie

Vakgebied

Prioriteit

Aantal woorden

Bestand uploaden

Vertaalbureau Nederlands Engels en…?

Wij bieden onder andere vertalingen van en naar de volgende talen aan:

Staat de taal van jouw keuze er niet bij? Geen nood! Neem contact met ons op via het contactformulier. Wij hebben een ruim netwerk dus de kans is groot dat er binnen ons netwerk een vertaler van jouw taal bij zit.