Testimonials

Home Over Ons Testimonials

Webton werkt nu ruim vijf jaar zeer goed samen met www.schrijversgezocht.nl. We zijn dan ook zeer tevreden over de kwaliteit van de dienstverlening en de punctualiteit. Ga zo door!”

Ton Heerze – Webton

Ik ben erg tevreden over de teksten die door het team van SchrijversGezocht zijn aangeleverd. De communicatie verloopt altijd soepel, er wordt snel gereageerd op e-mails en belangrijke opdrachten worden ook altijd goed verwerkt. Ik werk al ruim drie jaar met SchrijversGezocht samen en kan niet anders zeggen dan dat ik tevreden ben over onze samenwerking.”

Daan Smit – Brandfirm

Bij Schrijversgezocht.nl kan ik teksten bestellen die ik altijd ontvang binnen de aangegeven termijn, de teksten zijn van goede kwaliteit en dat voor een vriendelijke prijs. Dit is ook de reden waarom ik de teksten altijd laat schrijven doorSchrijversGezocht.nl.”

Rick Zuidbroek – JustStuff

Super, no-nonsense service met een smile!”

Janine van Throo – Sisay International

Als webshophouder van Goudsekaasshop.nl ervaar ik SchrijversGezocht.nl als een flexibel en doelgericht bureau. Naast de gebruikelijk webteksten komt het af en toe ook voor dat we teksten moeten vertalen. Dit gaat wederom vlekkeloos, correct en snel.”

Walter Peters – GoudseKaasshop

Ik werk inmiddels al een tijdje samen met Schrijvers Gezocht, ik ben zeer tevreden over de snelle en uitstekende service die ze leveren. De teksten die ik aangeleverd krijg zijn precies wat ik zoek en nog voor een uitstekend tarief ook! Ben je op zoek naar een tekst op maat? Dan is Schrijvers Gezocht zeker een aanrader!”

Harry-Jan Kooistra – Limbo International

Wij hebben een aantal teksten afgenomen bij SchrijversGezocht. De communicatie is duidelijk en onze ervaring is dat de teksten goed en snel opgeleverd worden.”

Bas Jansen – CreativeICT

Schrijvers Gezocht is een top organisatie waar snel en foutloos Nederlandse teksten worden geschreven; of je er nou 1 of 100 stuks nodig hebt.”

Serge de Sousa – Whello

Wij werken nu bijna 5 jaar samen met Schrijvers Gezocht en zijn zeer tevreden. Goede en vlotte communicatie, teksten van top kwaliteit tegen een goede prijs. Reden genoeg om gebruik te blijven maken van de diensten van Schrijvers Gezocht.”

Debbie Kooy – Betsson Group

Sinds 2014 maken wij regelmatig gebruik van de diensten van Schrijvers Gezocht. Wij ervaren dit bedrijf als zeer servicegericht, ter zake en kundig. Doordat er gebruik gemaakt wordt van een brede groep tekstvertalers zijn er altijd verschillende geschikte kandidaten waardoor er op stijl, achtergrond, ervaring en prijs geselecteerd kan worden.”

Marian van der Meulen – InUndies

Al een tijd werkt deKleineBaron Eten, Drinken en Catering met Schrijvers Gezocht samen. De eerste grote opdracht was de website SEO vriendelijk maken. Dit is zeker goed gelukt! Sinds die tijd worden alle teksten door Schrijvers Gezocht uitgevoerd en alles is ook alles: Webteksten, nieuwsbrief teksten, social media teksten, persberichten, zelfs controles op nieuwe menukaarten. Door deze lange samenwerking weet Schrijvers Gezocht precies wat wij verwachten.”

deKleinebaron